0 Läs mer >>

Jag tog en tur upp på stan och tänkte att nu ni, nu har min inre shopaholic gått bananas så att jag får med mig HELA stan hem. Men sen kom jag hem och plockade fram allt jag fick med mig och nu ser det inte alls lika mycket ut...

Lite nya kläder fick jag med mig hem iallafall. Det kändes som att det är väldigt mycket rött i affärerna nu, och jag känner inte riktigt att röd är min färg. Det liksom skär sig lite med blåblek hud (och ännu mer när jag är bränd och röd som en kräfta) så allt som var knallrött gick bort helt.


Ända fram till på lördag är jag ledig, så här ska det njutas till max!

Rött rött rött rött

0 Läs mer >>

Idag är jag bara helt ledig. På landet, hos familjen och bara tar det sådär lugnt som man kan ta det en söndag mitt i sommaren (japp, vägrar gå med på att "sommaren snart är slut"). Vi tog en utflykt till Skokloster och tittade på tornerspel men något mer ansträngande än så tänker jag inte ta tag i just idag. 

Imorse var jag vaken vid 8, och fortfarande vaken vid 9, efter en hel natts sömn för första gången på minst två veckor, jag har lagom somnat så dags senaste tiden så det var skönt att jag kunde somna i tid igår. Återstår att se om det håller i sig och jag har lyckats vända tillbaks dygnet till en någorlunda normal dygnsrytm bara sådär över en natt. Vore ju lite skönt, men risken finns att det blir svårt att sova ikväll. Men helt ärligt är jag trött redan nu, så det borde lösa sig! Fattas bara att de ringer från jobbet imorgon, när jag garanterat vänt tillbaks dygnet, och undrar om inte jag kan jobba natt xD

Relalalaxa

0 Läs mer >>

Tyckte himla synd om mig själv när jag kom på att jag haft jobbat 10 nätter senaste 14 dagarna. Stackars stackars mig liksom. Sen kom jag på att alla som jobbar heltid jobbar 5 dagar i veckan, alltså precis samma som 10 dagar på två veckor. Men, till mitt försvar är det lite annat att jobba natt, och de där fyra lediga nätterna har varit utspridda så att de aldrig ligger tillsammans. Så jag är lite sliten är det jag vill komma fram till. Det tog emot lite att cykla mot jobbet vid 20.30 igår, men nu har hela passet gått och helt ärligt har det rullat på. Så fort jag kom hit vaknade jag till ordentligt och kroppen piggade på sig lite. Men oj vad det ska bli skönt med en vecka ledigt!

Nu ska jag sooova!

100 timmar

0 Läs mer >>

Träna, jobba, sova, äta och så repetera. En liten aning vilse på veckodag och datum och tid och sådär nu men det löser sig någon gång om några veckor när sommarlovet är slut och skolan drar igång igen. Lite skönt att få vara lite lost, jag håller fortfarande koll på om det är jobbnatt eller ledig natt åtminstone. Just nu har jag enstaka lediga nätter lite här och var mellan jobbnätterna så då blir det seriemaraton tills jag blir trött nog för att kanske eventuellt somna. Med lite uppehåll för EM-fotboll just för stunden. Tyskland möter Italien. Men sen blir det Grey's anatomy igen, några avsnitt. Är precis i början av säsong 13 så just nu håller de på och förstör samtligt allt för precis alla karaktärer. Precis som vanligt med andra ord...

Nu under sommaren är det begränsade öppettider på gymmet och bara ett par eller kanske max fyra pass per dag. Om man dessutom sover till 16 om dagarna blir det inte mycket kvar att välja på och jag har inte ork och disciplin nog just nu för att gymma själv så då får man ta de pass som går. Igår provade jag classic iron, 70 minuter skivstång i gymnastiksal med lite "svettisgympakänsla". Inte min grej. Verkligen inte min grej. Så om det bara är classic iron på schemat får jag försöka hitta på något eget tror jag.

Karusellen slutar ald...

0 Läs mer >>

Fyra nätter i rad går ganska bra att jobba, men det är skönt med ledigt inatt så jag hinner ladda om lite grann iallafall innan det är dags igen imorgon och på torsdag. En vecka i sträck hade varit lite överdrivet kanske, men snart har jag jobbat sex nätter på en vecka igen, så på fredag morgon kan jag tänka mig att det är en lite sliten Alice som går hem från jobbet... 

Det är lite spännande nu såhär mitt i sommaren, när vi växlar från tidig till sen semester och personalen byts ut. Nya kollegor på nätterna och nytt schema för min del. Inte för att jag känner av det sådär särskilt mycket, ingen vecka är den andra lik, men det kan vara så att jag kommer få hoppa runt mer mellan avdelningarna framöver. Lite spännande, lite läskigt, men jag tror att jag oftast jobbar med två ordinarie personal och då är det lugnt oavsett.

Extranätter

0 Läs mer >>

27 minuter och 41 sekunder. Så var Vansbro tjejsim över för den här gången. Satsade inte sådär jättehårt på att simma snabbare än jag gjorde för tre år sen, iallafall inte förrän jag såg klockan 200 meter före mål och insåg att jag faktiskt kunde ta mig i mål under 28.29, som jag simmade på sist. Det gick! Sen var det varmare i vattnet och betydligt svagare ström än det var förra gången, men det är ju en del av sporten.

Aldrig känt mig snyggare

27.41

0 Läs mer >>

Once upon a time spelade jag i ett band. Vi kallade oss HiHats och hängde i källaren i församlingshemmet sent på kvällarna. Sen fick någon barn och någon flyttade till Malmö så då tog det lite grann stopp för bandet, men förra sommaren spelade vi hur som helst in de fem låtar vi lyckats skriva sista året. Och nu, ett år efter att vi spelade in musiken ska den släppas så att vem som helst och alla som vill kan lyssna. Första två låtarna ligger på SoundCloud till att börja med, så kommer alla fem på Spotify någon gång under året.

Här kan man lyssna

Märks det att det är några, eller ganska många, timmar in i nattpasset? Haha, hjärnan är lite trött så här natt fyra på rad, och sjätte natten på en vecka, så jag är en liten aning trött. Igår laddade jag också upp på bästa sätt genom att gå upp "tidigt" (12 räknas som tidigt när man har jobbat natt så det så) för att hänga med finingarna i det där gamla bandet. Mysigt att träffas och sådär, så på vissa sätt var det perfekt uppladdning för en jobbnatt men det blev kanske lite för få timmar sömn. 

Bildbax från Lovisa

Singel eller demo ell...

0 Läs mer >>

Dagarna flyter ihop en aning och försvinner i en rasande fart just nu, skyller det på att jag jobbar nätter men det kan också ha att göra med att jag är ledig från allt annat än just jobbet. Jag jobbade förra helgen, sov bort måndagen och laddade sen om för ny omgång jobb onsdag-torsdag. Det här skulle vara en ledig helg så jag åkte ut till landet igår kväll men inatt blir det jobb igen då en annan sommarvikarie hade fått förhinder. 

Vaknade 7 imorse och kunde inte somna om (bara måste älska mat och sovkaoset när man ställer om dygnet fram och tillbaka...) så det kan bli en lite spännande natt. Framförallt sådär mellan midnatt och 04, när det oftast är hyfsat lugnt och relativt mörkt... 


Vi åkte till Björklingebadet för att jag skulle få provsimma våtdräkt en inför Vansbro tjejsim på söndag. Alltså då nästa vecka. Jag kör samma våtdräkt som för 3 år sen och som tur är passar den fortfarande. Den sitter kanske inte perfekt, men det är pappas, som han har haft sen 94 eller nåt, och den duger. Premiärbadat för i år och det är nog ungefär den träning jag kommer lägga på Vansbro i år. En sisådär 400 eller 500 meter eller så. Sen får resten gå på gamla meriter eller vilja eller något liknande xD

Vikarielistan