0 Läs mer >>
Den här helgen har jag fått ha min kära systeryster på besök här uppe och vi har mest bara varit lediga. Agendan för helgen var 1. Vara ledig och 2. Vara nära hav/älv/vattenmassa. Vi har promenerat 14000 steg runt Luleå, tittat, lyssnat och känt på Storforsen, ätit god mat, spelat brädspel, haft sovmorgon och trivts. Hon passade också på att klippa mitt hår, igen. Inte för att det var kaosslitet utan mest för att det var ett halvår sen sist och hon kände att det minsann var dags igen. Fint att jag får umgås lite intensivt så med henne ibland, då känns det inte riktigt lika långt till Uppsala på något sätt. 
Sen halvmaran förra helgen har jag haft lite ont i ena knävecket, en muskel eller ett muskelfäste som inte är helt tillfreds, men jag testsprang lite igår och det gick fint så jag tänkte att det var färdigvilat. Klipp till idag, efter mitt första crossfitpass på boxen jag fått för mig att börja träna på. Vi sprang absolut 1,6 km två gånger och mitt knäveck önskar meddela att det alls inte uppskattar löpning just nu. Så det blir löpvila ett tag till, kanske lite stretch, absolut lite styrketräning och möjligen inslag av tigerbalsam. 
Justja! Jag har köpt en ny kamera, som jag fick hem i torsdags. Så kanske att det kan bli lite mer fotografering igen nu i sommar, under semestern om inte annat. Kanske får återanvända min lilla glasburk med teman/motiv/tekniker som jag fick som utmaning förra året...

Jag vill vistas nära ...