0 Läs mer >>

Lördagkväll klockan 19.17 och jag är så trött att jag skulle kunna lägga mig och sova. Pensionärsvarning kanske? Råkade lova igår att jag kan vara stand-by för att sitta vak inatt även om jag egentligen absolut inte borde jobba natt när det är skola och jag har en massa plugg att göra på helgerna, men sen behövdes jag på dagen idag så då kan jag ju inte jobba inatt också. Ganska bra lösning ändå tycker jag! Sen att jag var på demensavdelningen 8 timmar där jag i stort sett inte känner en enda boende även om jag kan namnet på kanske hälften är en annan sak, men jag tycker ändå att det gick helt okej. En boende är dövstum (eller, han kan prata ytterst lite och det han får fram är otydligt, sen kanske han hör ungefär lika mycket som vi förstår hans tal...) och försökte prata teckenspråk med oss men ingen annan pratar teckenspråk så han tecknade, och tecknade och tecknade tills vi såg förvirrade ut och då skrattade han. Lite sådär, jaadu hur ska vi nu lösa det här då? Så frustrerande att ha ett språk men ingen som förstår!

Eftersom jag jobbade imorse och sedan inte pluggat ett dugg får jag plugga desto mer imorgon. Har en patientintervju att förbereda till på måndag och ett helt berg föreläsningar att sammanfatta.

Kaffe med socker

0 Läs mer >>

Min andra tjejklassiker är klar! På pappret iallafall, rent faktiskt satt jag och skrev anatomitenta samtidigt som jag (okej, mamma med min nummerlapp för att hon inte orkade ändra namn i anmälan) åkte tjejvasan i våras. Idag sprang jag iallafall Lidingö tjejlopp aka Rosabandetloppet och det var den jobbigaste milen på länge. Förra året bara rullade det på och jag flöt fram, åtminstone kändes det så, men idag var det jobbigt och tungt och kämpigt direkt från start. Efter en kilometer eller så såg jag fram emot målgång och att få lägga mig ner och andas, men det var ju bara att kämpa sig genom de 9 kilometer som var kvar först... Det var maxpuls och illamående i de värsta backarna, mysigt man kan ha det på en söndag va? Helt ärligt var jag lite beredd på att det skulle vara jobbigt att springa, hade feber i torsdags och fredags (tror jag, det kändes så iallafall så egentligen hade jag säkert inte det...) och var fortfarande trött igår så bara för en vecka sen hade det kanske gått lite lättare. Men samtidigt har jag inte löptränat alls i år, förra året sprang jag så gott som varje dag från 1 april till sista september... Kan ju förstås vara det jag kände av idag xD

Abborrbacken och Kari...

0 Läs mer >>

Lidingöloppet på söndag och jag är i mitt livs form. Not. Förkylning from hell slog till med full kraft imorse så där så jag undrar om jag inte har feber idag ändå. Men det har jag förstås inte, min kropp håller inte på med sånt... 

I måndags lyckades vi få till vår heliga fikadejt Betty och jag. Att vi alltid har tusen andra saker som ska krocka och ha sig xD Tror jag måste gå igenom mina föräldrars fotosamling igen och ta mig tid att scanna in lite bilder, finns så mycket bilder där kan jag tala om!

We're always going no...

0 Läs mer >>

Jag älskar att jag och min bror kan umgås en heldag bara sådär ändå apropå ingenting. Eller, just idag apropå att han flyttade hemifrån igår och jag är flytthjälp men ändå. Igår, eller, i fredags om man ska vara petnoga men det fortsätter vara lördag tills jag har sovit, gick flyttlasset och jag fick följa med till IKEA och sen ut på landet för att hämta alla nedpackade grejer och så till lägenheten hans och packa in allt. Sen fick jag vara med och montera ihop köksmöbler och säng och soffa, efter hämtpizza som invigning av köket. Plötsligt var klockan efter midnatt och vi gav oss för dagen. Kan tala om att det var så kallt att jag hackade tänder hela den kanske 5 minuter långa cykelturen hem... Idag fick jag följa med på en "leta-lampa-utflykt" till myrornas, JYSK och IKEA (nej, det var inte bara lampa som skulle hittas) och sen hjälpa till med montering av skohyllor och taklampor. Har han förstört min helg? Absolut inte!! (Att han ens tror det? Såhär bra helg har jag inte haft på länge!) Känns det som att han har gått om mig i vuxenpoäng, med egen lägenhet och allt? Ja, kanske lite, men jag kan ta det xD Hursomhelst, min lillebror alltså ❤ Man behöver fler såna här helger!

Tror inte jag sett så stora svampar i gräsmattan hemma på landet förr?!

För han är bäst!