0 Läs mer >>

Det var supertopphemligt och sådär, men idag har jag spelat på bröllop. Första parkett allra längst fram, sådär så jag såg bättre än brudparets familjer. Bruden överraskade alla (utom mig, prästen och kantorn och gänget som gjorde iordning henne imorse men inklusive brudgummen) med att sjunga solo och brudgummen överraskade alla med en a capella-kör. Tårkalas och sådär åt alla håll! Fint var det, fiolen skötte sig och kantorn och jag var överens om tempon och sådär. Sen att jag inte har pluggat ett endaste litet dugg idag kan vi glömma för nu.

Water music

0 Läs mer >>

En vecka tentaplugg, sen är vårterminen slut och det är sommarlov. Cyklade till skolan i linne idag för sista obligatoriska momentet - såå skönt att det är sommar ute!! Kanske inte optimalt när man ska plugga, men sol gör livet allmänt roligare så jag tänker inte klaga. Jag väntar fortfarande på schema från mitt sommarjobb så än så länge vet jag inte om jag börjar jobba 2 juni eller 20 juni eller 2 juli eller sådär, och inte när jag slutar heller för den delen. Chefen ringde i tisdags och frågade hur upptagen jag egentligen är 9 juli, när jag har sagt att jag inte kan jobba (för att jag simmar Vansbro tjejsim), och om det är så att jag kan jobba någon natt den helgen eller om hela helgen är upptagen. Så nu vet jag iallafall att det är natt som gäller och att det dessutom är bara natt hela sommaren, med så mycket jobb som möjligt. Bara hoppas schemat kommer i början av nästa vecka så att jag har några dagar på mig att kolla igenom det innan det är dags att börja jobba...

Den blomstertid nu ko...

0 Läs mer >>

Såå, helg = jobb och just idag var det lite rörigare än vanligt, av någon oklar anledning. Det tog på något sätt längre tid att göra saker än det brukar och det gick inte att sitta ner och andas något på hela dagen. Typ så. Men men, hoppas på bättre flyt imorgon. 

Bara för att man är så himla snygg efter burpees...

Har varit och gymmat för första gången på flera månader idag. Say what? Inte för att jag inte har tränat, men har gått på gruppass istället för att gå in i gymmet. Lite fantasilöst sådär. Men hur som helst tänkte jag att det kunde vara lite lugnt på gymmet idag, sådär så man inte behöver köa till stänger och vikter och det kan vara helt okej att göra lite benböj och några marklyft. Kan väl säga som så att det var lugnt och inte särskilt många på gymmet, men alla som var där ville lyfta tungt så det var kö till stängerna. Såå jag gav upp min plan att lyfta tunga vikter och lekte med kettlebells, småvikter och pilatesbollar istället. Träningsvärk imorgon?

Har du en banan?

0 Läs mer >>

Vet inte riktigt vad som händer med tiden, dagarna bara rusar förbi och tentan stirrar mig snart i ansiktet. Om tre veckor är terminen över och sommarlovet börjar. Jag tror att jag har sommarjobb hela sommaren, men än så länge har jag inget schema, så jag vet inte hur många veckor det innebär eller hur mycket jag får jobba de veckorna. Just nu vet jag inte ens om jag kommer jobba dag eller natt, eller, jag tror att jag kommer jobba natt, men det är lite oklart...

Igår cyklade jag Skandisloppet, den korta versionen = 85 km, med far min. Som lite uppvärmning/genrep inför Vätternrundan. Som går om en månad. En månad?! Jag kommer inte hinna få nära på tillräckligt många cyklade mil i kroppen innan dess, men jag överlevde igår så jag överlever Vättern också. Igår var det vidrigt tungt att cykla, iallafall andra halvan, men jag tänker hävda att det, iallafall delvis, beror på att jag åt betablockare på en lab i skolan i fredags. Vi skulle undersöka hur betablockare påverkar puls och blodtryck så en av oss fick placebo och en fick propranolol. Och självklart var det jag som fick propranololen... Vilopuls 44 och arbetspuls 66 fick jag också, efter betablockaren, så jag kan nästan låtsas att jag är med i Gunde Svans klubb för människor med galet låg vilopuls.

Note to self: betablo...

0 Läs mer >>

Skvalborg, kvalborg, valborg och Uppsala står fortfarande kvar. Min plan var att plugga hela helgen men sen hände helgen och plugget blev det lite sådär med. I lördags körde vi Spelborg hos en kursare, tacos, brädspel och stora mängder te. Igår skulle jag plugga men sen hamnade jag i Ekoparken. En stund blev några timmar, vi flyttade från dammet bredvid gångvägen till mitt i Sundsvalls fylleslag (japp, ett gäng hade bilat ner för att dricka öl hela dagen, vid 18 gick de inte så där jätterakt och fick kämpa lite för att hålla sig på fötter...), och plötsligt var parken tom, vi grillade korv på en engångsgrill, studerade allt drama som passerade och hade det allmänt trevligt. Nån gång när det blev för kallt (när solen gått ner för längesen, korven var slut och dramat inte gick förbi längre) fortsatte vi inne, sjöng för födelsedagsbarn och hade det gött tills klockan var närmre tre och vi höll på att somna. Jag brukade vara emot valborg, men jag tror att jag börjar gilla det. Inte för att jag uppskattar fylla på allmän plats men för att jag gillar mitt gäng från Bälinge och just på Valborg lyckas vi alltid ha tid att umgås. Mys på hög nivå!

Lite lagom pigg idag, hävdar envist att jag har all rätt i världen att vara lite baknykter efter oklart antal timmar, men jag har lyckats plugga lite iallafall, så det är ju alltid något. Lunchade med familjen ute på landet - grillpremiär och påskbordstaburas i nån form av kombo. Gott var det iallafall!

Gav ni en banan till ...