0 Läs mer >>
Just nu gör all träning ont och jag allmänt undviker att cykla till gymmet. Eller, allt kanske inte gör ont men allt som innebär belastning på min vänstra för vilket innebär att allt som belastar benen är uteslutet och då är det bara tråkiga saker kvar. Lyxproblem? Ja, men jag vill träna min kondition och det är lite svårt när jag inte kan hoppa eller springa eller göra benböj eller ro... Pallrade mig till slut iväg till kickboxningen igår efter jobbet och när vi var klara var det ändå ganska skönt, men sen har foten gjort ont idag. Trist attityd av mitt ledband tycker jag. Det kändes att jag missat en sådär 2 eller 3 veckor och alla slag och sparkar och kombinationer kändes klumpiga och aviga men det kommer väl tillbaks om jag ger det några gånger tänker jag. Vi körde lite mage mitt i, crunches varvat med slag i magen. Utan mitsar och skydd och handskar, så att man är tvungen att spänna magmusklerna riktigt ordentligt. Jag har ett inga vidare magmuskler och två får blåmärken bara jag går in i ett soffhörn så min mage är vackert blålila idag kan jag tala om. Och det har varit lagom skönt att böja sig hela dagen på jobbet och sådär... 


Magträning nivå extre...

0 Läs mer >>
Lite drygt en vecka har jag hunnit bo i min alldeles egna lägenhet nu och det börjar bli ordning och reda på riktigt. Jag börjar hitta vad som ligger var i köket, jag inbillar mig att jag har förstått hur ugnen, spisen och diskmaskinen fungerar (hur lyxigt är det inte med diskmaskin?! Diska är bland det tråkigaste jag vet) och jag har fått ett och annat på mina galet hårda betongväggar. Nu i helgen har jag sytt och hängt upp gardiner både i köket och i rummet vilket är det enda min farmor skulle ha frågat om. 

Jag har äntligen ett ordentligt kök och det har lockat fram lite ny inspiration när det kommer till matlagning. Bara det faktum att jag kan ha flera kastruller på spisen samtidigt eller laga sånt som kräver ugn gör att allt är roligare att laga. I helgen har jag gjort äppelscones (får man äta det till frukost typ alltid?), mandelskorpor (inser att det är farligt att ha ugn...) och pasta pesto med halloumi till matlåda. 


Jag har gardiner nu f...

0 Läs mer >>
Termin 5 är klar och alla tentor är godkända så nu är det sommarlov och helledigt ett tag. Har hunnit med ett fantastiskt fint bröllop, en härlig student, en slapp nationaldag, lite träning här och var och en del packning av lägenheten senaste veckan. Eftersom telefonen kraschade har jag ungefär noll bilder från något av allt skoj, men men... Preliminärt får jag flytta in på torsdag så fram till dess kan jag packa och rensa allt jag lyckats samla på mig sen jag flyttade hemifrån men det är svårt att städa färdigt när rummet är fullt av kartonger. 
Hade lite långtråkigt så jag tog en promenad och bara ändå gick tills cykelvägen tar slut ut mot Börje. Den går betydligt längre än jag trodde, känns nästan som att man är halvvägs hem till landet, så promenaden blev kanske lite längre än jag planerat men det var skönt ändå. Eller, får väl se imorgon om jag pajat höften eller om den bara skräms lite men det är nog lugnt.

Sun is shining and so...