0 Läs mer >>

Mina lediga mellandagar blev inte så lediga och istället för att plugga och hänga med familjen på dagarna har jag jobbat och hängt med mina gamlingar på nätterna. Tre nätter iallafall, sen var jag ut på landet igår för att fira pappa så jag fick ställa om dygnet till normal tid igen lite snabbt. Sen jobbar jag igen imorgon natt så ikväll är det mission impossible att inte somna som gäller. Kunde inte somna igår så jag började gäspa vid 17...

Jobba jobba joobba

0 Läs mer >>

Det känns lite som att jag har missat julen i år. Julafton var mest bara kaos och stress på jobbet (och väldigt fina boende, gillar dem) med först hetsiga och sedan loja kollegor så när jag fick åka ut till landet och fira med julbord, brädspel, Karl-Bertil Johnsson, julklappar och glass och jordgubbar var jag lite för slut i huvudet för att riktigt ta in att det var julafton som hände. Och inte helt avslappnad pga skulle jobba idag också, tidigt på morgonen så lite sömn vore inte helt fel. Sen räknade jag med att det skulle vara lite lugnare på jobbet idag, men vet inte om jag tycker att det var det. Glömde dessutom stämpla in så det blir spännande att se lönespecen sen...

Helt slut var jag när jag kom hem sen. Kan ju också ha bidragit att det var isbana hela vägen hem och jag krypkörde (med hjärtklappning och på helspänn) halva vägen. Första halvan insåg jag inte hur halt det var, sen fick jag sladd lite fram och tillbaks och så blev det krypkörning resten av vägen. Nu är det ledigt (erhm, jag menar tentaplugg) ett tag och först sova lite ordentligt utan väckarklocka.

Vår julskinka har rym...

0 Läs mer >>

Idag attacksitter jag. You heard me, attacksitter är ett ord har jag bestämt. Sådär när man har sån träningsvärk att man inte riktigt kan sitta ner så man bestämmer sig för att inte försöka hålla emot utan bara dunsa ner okontrollerat på stolar/soffor/sittvänliga föremål. Och sen gör det istället ont när man dunsar ner för att det är musklerna på baksidan av låren/rumpan som gör ont. Precis sån träningsvärk har jag idag. 

Var till gymmet för att försöka jämna ut det, så att jag imorgon har lika mycket träningsvärk i överkroppen som jag har just nu i benen och magen. Vet inte riktigt om jag kommer tycka att det var en så bra idé när jag går runt på jobbet och tar hand om mina gamlingar på söndag, men den dagen den sorgen tänker jag...

Ensam hemma

0 Läs mer >>

Nu är det jullov och ingen skola igen förrän efter trettonhelgen! Vi kan ju låtsas iallafall och tillfälligt glömma att jag ska tentaplugga all ledig tid närmaste veckorna. Var påväg att få jobba inatt, men de löste det utan mig. Lite skönt att få sova ordentligt. Funderar till och med på att inte ställa någon klocka imorgon, men då sover jag väl säkert bort hela dagen...

Hehe, var och tränade ben på gymmet idag och det känns som att träningsvärken kommer vara brutal imorgon ❤ Kickboxningen i tisdags dödade allt vad som kan tolkas som magmuskler så idag drar det till mer eller mindre varje gång jag rör mig. Älskar't!

Goodmornings

0 Läs mer >>

Jag fuskade bara lite på konserten idag, och mormor Ingrid och mamma och pappa och Jakob såg bara mitt hår  (om ens det) för att de satt längst bak så de såg hursomhelst inte om jag spelade rätt toner eller inte. Huvudsaken är ju att det låter bra och oftast gjorde det det.. Vi var lite osynkade och spelade i otakt och sådär till och från, men jag är iallafall nöjd med min insats. Lite teknikövningar sådär varje dag så blir det ordning och reda tills vi drar igång och repar igen i vår. Mormor Ingrid har lovat att komma på nästa konsert också så då måste jag ju skärpa till mig lite.

Direkt efter konserten åkte vi ut till mormor och "firade jul" med alla kusiner. Fuskigt, jag vet, men så gjorde vi i år. Mormor hade gjort ett julklappslotteri med en massa bra-att-ha-saker så att alla kusiner fick två var, och fick vi något vi inte ville ha fick vi byta med varandra. Jag fick en springform (inbillar mig att det heter så iallafall, en sån bakform med avtagbar kant) med slickepott och kökspensel och så en elvisp som jag bytte med Jakob mot hans strykjärn eftersom han redan hade ett och jag redan hade en elvisp. Borde umgås mer med kära bror min. Som jag saknat honom!! Inte för att det var särskilt länge sen vi sågs, men ändå. Vi tog ena bilen in till stan nu ikväll och ställde den på mammas jobb men vi pratade om allt möjligt hela vägen in till stan och sen satt vi kvar utanför hans lägenhet när jag skulle släppa av honom i säkert 20 minuter och fortsatte tjattra. Haha, hade det inte varit söndag och skola imorgon hade vi kunnat sitta där längre, men sova är ju en bra grej någon gång ibland också.

Familjen rebell

0 Läs mer >>

Tiden springer iväg sådär så jag knappt vet vad som hänt sen jag skrev här sist... Jag har varit med och arrangerat PreKlin (läkarnas fylleslag för att fira att ännu en klass tagit sig fram till praktikterminerna) och hunnit bli både taggad och sen otaggad igen inför när de anordnar PreKlin för oss i vår, klarat av praktiskt prov på basal status (woop woop), gått med i en orkester och intensivrepat för att spela vinterkonsert imorgon (idag, eftersom det redan är söndag men det räknas inte som söndag förrän jag har sovit ^^) (förstafiol - hur hamnade jag i den stämman egentligen?), skrivit tenta som förhoppningsvis blir godkänd och spelat in ett nytt rollspel av ett patientsamtal eftersom jag fick bakläxa första gången och adventsfikat med fina människor (och skrattat i timmar åt en bayonet i benet och "Cards against humanity"s något mesigare kopia "Rackare"). Och så har jag gått i skolan förstås. Och jobbat lite. Och tränat lite mer än lite.

Farligt gott!!

Cards against humanit...