0 Läs mer >>
Såå, för en vecka sen sprang jag backintervaller, inte en gång, inte två gånger utan åtta gånger. När jag sprang upp för en backe femte gången lovade jag mig själv att det bara var en kvar men sen vände jag och sprang två till. Och sen ville jag lägga mig ner eller spy eller whatnot men ändå. Sen dess har min träning som mest varit att stå upp länge nog för att laga lunch eller middag eller att gå från soffan till köket eller vice versa. Börjar bli lagom trött på att vara sjuk och lagom trött på att vara isolerad. Jag förstår varför, förstås, men det är inte roligare för det. 

En vecka

0 Läs mer >>
 Och så fick jag Corona/covid-19/whatever. I torsdags fick jag ont i halsen, hostade några gånger och blev allmänt trött så istället för att åka och jobba i fredags fick jag åka och testa mig för Corona. Inte det mysigaste en kan göra (med en tops i näsan och en tops i svalget) men det var inte fullt så illa som jag förväntat mig. Hursomhelst var det iallafall positivt och jag är med andra ord smittad. Jag har fortfarande ont i halsen och är trött men annars har jag egentligen inga symtom. Inget svårt att andas, ingen feber, ingen hosta. Igår höll jag på att svimma varje gång jag ställde mig upp och mådde allmänt illa hela dagen men idag är det bättre igen. Har till och med lyckats duscha, och tvätta håret, idag utan att det svartnade för ögonen.

Covid schmovid

0 Läs mer >>
Vi har nu varit i karantän så länge att jag spontant gick ut och sprang intervaller. Vet inte riktigt när det hände sist. Har egentligen ingenting emot att springa och just intervaller i skogen är inte det värsta en kan hitta på men det är inte det första jag gör när jag tränar, inte senaste tiden iallafall. 
Med min fot som strulade hela halva förra året har jag inte tränat kondition sen i maj så flåset har varit bättre får jag väl säga. Men ändå lite skönt att det går att springa igen, även om kroppen protesterar alldeles för tidigt. Jag har tänkt göra En svensk klassiker nästa år, med Vasaloppet som första del, så jag måste börja träna konditionen igen om det ska finnas minsta chans att det ska gå. Pappa hetsar att jag ska hänga på honom och springa Lidingöloppet redan i höst men eftersom min fot inte gick att springa på tills för några månader känns det kanske lite väl. Tänker att ett första mål blir att klara av en mil i lite lagom tempo och sen öka därifrån. Och rehab rehab rehab, eller om det kanske är prehab nu. 

Klättrar på väggarna