0 Läs mer >>
När jag jobbade som PT kom min chef en dag och sa "Men du är ju ganska svankig, har inte du ont i ryggen?!" Och nej, jag hade inte ont i ryggen, men sen dagen efter det har jag haft ont i ryggen. Placebo much? Hur som helst så har jag lite grann fått nog av ont i ryggen nu, när ryggen inte orkar med att jag sitter ner 45 minuter i sträck är det på något sätt dags att göra något åt det... Har tänkt att jag ska träna bort det, stärka magmuskler och rumpa och jobba bort stelhet och sånt, men det bara hjälper inte, så måste nog gå och kolla upp det. Yogapass känns som att det borde vara ganska bra, skonsamt mot ryggen, man jobbar med rörligheten och man kan ta det i lugn och fin takt om det gör ont någonstans - men allt där man böjer ryggen framåt gör ju så ont så jag gråter! Lite typ så... Tur då att det finns SOMA-pass som är så galet jobbigt att man tror man ska falla ihop mitt i men som inte gör ont i ryggen över huvudtaget!
Så, nu har jag klagat av mig lite! Ska ta och ringa idrottsskadecenter och se om de kan kika på varför jag har ont i ryggen. Bara sådär så de kan tala om för mig att jag absolut inte får kettlebellsvinga eller att det inte är något konstigt och jag helt enkelt bara får käka värktabletter och träna på eller vad de än har att säga.

Jag och min rygg

0 Läs mer >>
Vet ni vet ni vet ni vet ni? Jag ska på bröllop i sommar!! Vad jag minns har jag bara varit på ett bröllop, och då var det ett överraskningsbröllop maskerat som 40-årsfest för en kompis till mamma. När mina mostrar och morbröder gifte sig var jag för liten för att få vara med, men oj vad jag ville få följa med sist, när jag var kanske max 8... Meeen, nu ni! I sommar ska min moster gifta sig OCH JAG ÄR GAMMAL NOG ATT GÅ! Hahahahahaha, surprise surprise! Fick till och med en egen inbjudan hem i postlådan, men förstås var mamma tvungen att ringa och avslöja det hela innan jag kom hem och kollade brevlådan... 

Nu ni, nu är jag till...

0 Läs mer >>
Går igenom bilder från förra året och hittade de här från fina kusin vitamins student...
Min stora lillasyster! ♡
Aj vad jag brände axlarna den dagen, även om molnen hade tagit över när vi fastnade på bild... Och så cred till min fotograf till far, förstås!

Throwbackthursday på ...

1 Läs mer >>
Mitt fönster är helt igen! Nästan två månader tog det, men idag har jag fått ny glasruta så nu är fönstret så rent och fint som aldrig förr. Det börjar bli dags att ta tag i pluggandet på riktigt, histologi för att vara exakt. Vi har dugga nästa torsdag. Sen vore det inte helt fel att läsa på EKG inför vår lab på måndag... Lukten sitter kvar från dagens hjärtdissektion, så det var lite småspännande att äta kvällsmat. Blir liksom inte riktigt lika gott när rårakorna smakar som det luktar hjärtdissektionslab... Jaja, det släpper väl förr eller senare! 
Jag har inte haft någon ordentlig spegel här hemma, och ingen badrumshylla heller, så fick ett infall förra helgen och åkte till IKEA - voila! Får öppna och stänga dörren lite försiktigt eftersom spegeln bara hänger på den och inte sitter fast, men en spegel är bättre än ingen spegel.
 

Två månader senare...

0 Läs mer >>
Bara måste älska känslan efter ett bra träningspass. Slut i hela kroppen, endorfinkickad och bara allmänt om top of the world. SOMA Move är ett sånt pass - svinjobbigt kan man göra det, men jag flinar som en idiot hela passet ändå! Kunde inte låta bli att fara runt och fuldansa till musiken på radion medan jag lagade kvällsmat efter träningen. Stackars mina grannar! Eller så kanske de fick sig ett gott skratt...
Första tre dagarna på nya kursen har rusat förbi. Känner igen det mesta än så länge, men det är lite frustrerande hur mycket jag glömt sen humanbiologikursen. Lite sådär så det kommer vara svårt att plugga eftersom jag egentligen kan det (kommer jag inbilla mig) samtidigt som jag inte kan det tillräckligt bra, eller har missat de viktigaste detaljerna.

Endorfinkick