1 Läs mer >>
Sista dagen jag garanterat har en egen toalett och dusch, det kan vara mer än en månad tills den är användbar igen... Imorgon drar årets stora våtrumsrenovering igång och enligt plan ska den vara klar till mitten av september. Mitten av september!! Tur att jag har nära till en ordentlig dusch på jobbet... Tanken är att vi som får våra våtrum renoverade ska använda de gemensamma toaletterna i de korridorer vi "hör till", alltså korridoren på den våning vi bor, men den korridor jag bodde i (och den enda andra jag har någorlunda koll på) använder den där gemensamma toaletten som extra förråd, så det känns lagom lockande. Jaja, det blir bra när allt är klart iallafall.
Vet inte om jag har insett hur långt det faktiskt är till mitten av september?! Mattan på väggar och golv ska bytas, så allt måste ut innan mattan kan tas ner och ersättas. Och allt arbete sker i alla rum samtidigt, så det skulle kunna vara så att de börjar röja ut imorgon och att det sen är oanvändbart i väntan på att alla rum ska vara i fas. Bara att hoppas att det inte är en massa underliggande problem i alla rum som tar en massa extra tid, och att vi inte behöver få dötid mellan olika hantverkarfirmor som har hand om olika delar av renoveringen så kanske det kan vara klart redan i augusti. Okej, ska kanske inte hoppas för mycket, men det vore liite skönt!!

Vänta nu här, septemb...

0 Läs mer >>
Läser Kristian Gidlunds ord, som så många andra före mig. Följer hans resa mot slutet, eller början, och vet hela tiden precis när slutet ska komma, till skillnad från alla som följt bloggen I kroppen min i realtid och inte bara gått och köpt pocketvarianten såhär i efterhand. Grips av hans ord, tror att jag kanske är ett steg närmare att förstå, eller kanske inte alls...
Funderade på vad jag egentligen har att dela med mig av, som egentligen spelar någon roll, som egentligen är intressant, men sen bestämde jag att det inte måste vara intressant, inte måste vara viktigt. Har kört ett överkroppspass på gymmet, slagit lite personligt rekord (men om nån är mer intresserad av just det får den klicka sig vidare hit), cyklat till den ica som ligger allra längst bort (nästan, cyklade iallafall förbi tre ica på vägen) för att handla mat bara för att jag kan, hängt upp mina instrument på väggen så att de slipper ligga på golvet eller nedpackade i lådor och jobbat på tavla nummer två av fyra till min vägg. Helt okej lördag, måste jag säga! Kan summera juli med att jag jobbat alla dagar utom fyra och har haft tillräckligt mycket kunder för att jobba lite drygt halvtid senaste fyra veckorna. KUL!! Nu ska jag njuta av att jag imorgon har min första sovmorgon den här veckan!                                                                    

I kroppen min