0 Läs mer >>
Den här veckan är jag placerad på onkologen och borde vara på mottagning och träffa patienter, men bara för att det är så himla kul gick jag och fick feber så jag är portad från praktiken. Normalt sett skulle jag bara ha tagit några Alvedon och tagit mig igenom dagarna, men eftersom onkologpatienter är infektionskänsliga är det soffläge och vila som gäller. 

Har haft feber sen i torsdags och inte tränat sen i onsdags, gissa vem som har abstinens? Har ont lite överallt och kan inte sova på nätterna så det vore inte helt fel om febern ville ge sig så att jag kan få träffa patienter och träna igen...

Den här veckan blir b...

0 Läs mer >>
Mitt band HiHats tog uppehåll på obestämd tid för ett och ett halvt år sedan när vår sångare/gitarrist flyttade till Malmö. Det sista vi gjorde var att spela in våra egna låtar med tanken att göra en EP. Nu är låtarna äntligen färdiga och vi har ett skivomslag och EPn ligger på Spotify. Veckan när vi spelade in var ingen av oss på topp. Trummisen gick på sitt värsta schema någonsin med dag-, kväll- och nattpass om vartannat, jag jobbade natt och  hade feber (ska låg på golvet på en matta all tid jag inte spelade fiol eller gitarr), pianisten jobbade natt och var slutkörd och så vidare. 
Får jag tycka att det är bra låtar? Och att det är lite tråkigt att vi aldrig spelade in Mumford and Sons Below my feet. Det var vår signaturlåt alla de år jag var med i bandet och vi gjorde den bra, riktigt bra. Jag hade gåshud varje gång vi repade eller spelade den, oavsett hur många gånger vi gjorde det.

Stories