1 Läs mer >>
Ja, nej men det är ju inte alls så att det varit lite dött här ett tag nu... Vet inte hur långt tillbaks min lucka sträcker sig den här gången, men senaste veckan har jag gått dubbelt med två olika PT:s på gymmet jag börjat jobba på. Båda två slutar (och vägrar berätta vad de ska göra istället, något spännande är jag säker på att det är...) och jag ska till en början ta över två gruppass varje vecka och lite PT-kunder som har timmar kvar. Spännande!! I torsdags skulle jag gå dubbelt med dem och kika på vad de gjorde med så många kunder jag hann på en dag, men på eftermiddagen fick jag en egen PT-kund att träna med, så det var rivstart direkt! Sen rullade det på med ytterligare en kund igår och sen fortsätter det så! Härligt att komma igång! 
Imorse körde jag ett gruppass, men sen är det så att jag tänkte separera PT-bloggandet och vardagsbloggandet (bara för att jag är lite förälskad i wordpress XD ) så vill ni se vad jag körde för gruppass får ni kika på https://aldrigforsentalltidfortidigt.wordpress.com. Snällt va? Så om jag har bloggtorka här ett tag framöver kanske, bara kanske jag lovar inget, jag finns där! Nu kvällsmat och sen ett eget pass på gymmet, jag måste ju också få in lite träning... 

Ja, vad säger man...

1 Läs mer >>
Åtta år. Så lång tid, så mycket som hänt. Jular, påskar, sommarlov, skolavslutningar, konfirmationer, student. Jag har lärt mig spela piano, iallafall lite mer än broder Jakob som morfar lärde mig. Jag har blivit tonåring, och nästan passerat tonåren också för den delen. Det är åtta år sedan morfar somnade in för sista gången. Åtta år sedan jag såg honom sist. Mer än åtta år sedan jag satt bredvid hans säng och pratade med honom. Det känns avlägset men ändå nära, på något sätt. 
 ♥

Åtta år

1 Läs mer >>
Sååååå, jag visste att det var ett tag sen jag skrev något här sist, men inte att det var en sådär en och en halv vecka sen. Var tog den tiden vägen? Haha, så kan det gå... 

Hursomhelst, jag har gått i skolan, jobbat, firat valborg och tränat. Isch. Jag har aldrig firat valborg sådär ordentligt, eller, ja, vi har ätit middag med vänner till familjen och gått till majkase på kvällen, men i år var jag på grillfest i stan. Myys! Jag jobbade på dagen och blev lite less på folk i allmänhet när jag gick förbi ett gäng som halsade vin ur en bag-in-box på gatan sådär vid 16 och när varannan person jag mötte på ICA var så full att hen knappt kunde gå. Meen, jag tog mig iväg till Flogsta för att grilla, hänga, frysa lite och mest bara ha det bra och tur var det för riktigt trevligt hade vi! Sen var jag ganska ensam om att vara spiknykter, men det var inte så många som brydde sig om det och mig störde det inte. Älskar det där gänget... Asså alla saker jag kanske inte hade fått höra bara ändå... Haha, eller så hade jag kunnat få höra allt hursomhelst, vad vet jag! Skrattade en hel massa, njöt av härligt sällskap och hade en grym kväll helt enkelt!
 
Hälsade på hos familjen i fredags och var kvar till lördag morgon, sen blev det en helg fylld med tvättning, plugg och löpning. 16 hela kilometer sprang jag totalt, lördag och söndag tillsammans. Riktigt nöjd!

Lääänge sen sist...