0 Läs mer >>
Idag har fina kusin Karin tagit studenten!! Som hon kämpat och slitit för att äntligen bli klar! Många timmar häng med släkt och vänner, god mat och fika och fantastiskt väder. Så pass att jag brände sönder axlarna. Haha, life as a redhead! 

Du skojar på mig?!

0 Läs mer >>
Imorse när jag kom till förskolan möttes jag av två barn som kom rusande för att kramas. Mys!! När jag fått av mig skorna och vi gått tillbaks till frukosten de var mitt i berättade dagmamman att barnen sagt "Alice ser inge glad ut idag..." när jag gick förbi fönstret påväg in, så det kanske var så att de kände att en kram kunde göra mig lite  glad. Härlig start på dagen helt klart! 

Vid mellanmålet hann vi med "de envisas kamp", ett barn mot alla oss fyra dagmammor. Hon ville absolut inte äta smörgås, utan bara dricka fil, men för att få filen måste hon ta en liten tugga av mackan. Sådär satt vi, hon tjurade och vi trugade... Till slut tog hon en liten tugga,  men det tog oo så lång tid och gaah vad många argument och metoder... Det som är mest frustrerande är att hon blir så envis för att hon behöver äta, men då helt enkelt bara vägrar...

Små änglar