Studentskiva

Igår var det studentskiva, idag är jag aningen trött och lite småförkyld. Skivan överträffade alla mina förväntningar. Jag har inte varit överdrivet peppad på studentskiva utan snarare sett det som något man helt enkelt bara måste ta sig igenom, men My goodness, det där måste göras om! Middagen var väl kanske inte riktigt så trevligt som den hade kunnat vara, men släppet på Flustret efteråt. Haha, har alltid hävdat att det helt enkelt inte är min grej att dansa (som i hoppa runt ostrukturerat på ett dansgolv) och jag brukar dra till med den klassiska "jag dansar inte nykter", och som nykterist blir det lite mer definitivt... MEN, igår var jag vääldigt pepp på att ha riktigt kul (delvis för att bevisa att man visst kan ha minst lika kul även om man inte rört alkohol) och det hade nog inte kunnat bli bättre! Nog för att jag både trampades på och trampade på andra mitt i allt hoppande, men jag tror att det jämnade ut sig i längden, men kul var det! Haha, och inga blåa tår har jag heller, trots alla trampningar! Musiken, lamporna, klasskamraterna, jag bara njöt helt enkelt, utan att bry mig så mycket om vad andra tyckte (eller hur töntig jag riskerade att se ut, haha). Och det där med att jag skulle bevisa att man visst kan ha kul utan att dricka (och att man som nykterist kan vara med på skivan lika mycket som om man hade valt att dricka) tycker jag att jag lyckades ganska bra med. Nu var det ju helt ärligt så att det väl egentligen bara var några få som faktiskt drack tillräckligt mycket för att bli vingliga och högljudda (men fortfarande trevliga) medan resten var så gott som nyktra, om inte spiknyktra. 
 
Jag förfestade med mitt favoritpass på gymmet innan skivan, 55 minuter där varannan låt är styrka och varannan är flås och med kick-box som avslutning. Awesome pass, som vanligt, och redan efter uppvämningen badade jag i svett (precis som på Flustret senare på kvällen, herregud vad det är varmt att dansa!). En timme mellan träning och skiva kan vara kort tid, men är man som jag inte den som orkar stå framför spegeln mer än max 5 minuter och dessutom har gymmet på 3 minuters gångavstånd från skivan (vi hade middag på Mickes kök och promenerade sen ner till Kattes släpp på Flustret) så är det alldeles tillräckligt mycket tid. Vaderna var så trötta efter passet (och det afropass jag gick på i tisdags) att jag inte var helt säker på om jag ens skulle kunna dansa något på kvällen, men bara vi kom igång var det inga som helst problem. Nu på morgonen var det värre, kände mig ungefär lika smidig som en stenbumling när jag stapplade ner för trappen med stenhårda vader, men det går över. 
 
Sista plugget kvar nu, en labrapport, ett biologiprov och lite småjusteringar i gymnasiearbetesrapporten så är jag redo att ta studenten sen!

Kommentera här: