Nej men lite kaos är ju trevligt...

Riktig kaosdag idag, iallafall trafikmässigt. Började med tvärstopp pga vägarbete halvvägs in till stan och viss stress över att jag hade ett tåg att passa. När vi väl kom in till stan var det lite halvstopp, pga vägarbete. Igen. Hann iallafall med tåget, efter en liten språngmarsch ner och upp för trapporna. Just idag hade varit en dålig dag att missa tåget eftersom jag hade HLR och enda chansen att ta igen det hade varit att vänta till nästa termin, när samma kurs går igen. Att missa det första obligatoriska momentet hade kanske inte varit superkul. Sen kan man ju ta bilen, men jag föredrar tåget.

När jag sen skulle hem stod det att tåget skulle gå från spår 1 (och inte 3 som vanligt) men lagom när jag kom upp på spåret sa kvinnan i högtalarna "Upptåget mot Skutskär, Uppsala avgår från spår 1", bara det att det inte fanns något tåg på spåret och det dessutom inte skulle gå förrän 10 minuter senare. När tåget till slut kom var det inte till spår 1 utan 4, men det fick vi inse själva... Jaja, jag kom till Uppsala med tåget iallafall, så det löste sig ju, men ändå.

Hann kika in hos min gammelmormor (får inte säga så, då blir hon ledsen, men det finns inget smidigare sätt att säga det på) och fika lite med henne och min mormor innan jag promenerade till stationen för att ta bussen till flyget till Umeå. Självklart stämplade jag kortet i fel apparat på bussen...

Vet inte riktigt om jag borde vara orolig för att flyget ska vara inställt ellet nåt. Det räcker nu, tycker jag. Lite flyt tack!

Kommentera här: