Här kan man bo...

Har nog fått ungefär så bra ordning jag kommer få på rummet innan det är dags att flytta igen om ungefär en månad, så tänkte dela med mig av hur det ser ut medans det är städat. Jag menar, finns det någon bättre dag att städa än när man ändå har feber och dagen redan är förstörd?


Så bor jag! Med ett kök där flera struntar i att plocka undan och torka av bänken efter sig, det är ju ändå någon som har städvecka. (gaah!) Jag är lite fascinerad över att vi, 7 hyfsat vuxna, inte kan städa undan efter oss och tömma komposten när vi fyllt den utan måste ha ett system där vi är ansvariga varsin vecka. Det är min tur den här veckan. Jaja, bara att kolla soporna varje gång man är i köket och sen springa ner till soprummet med andras matrester. Det kommer bli sååå skönt när jag bara har mig själv att städa efter!

Lillasyster är lite nöjd att jag har färger på mina saker, men lite frustrerad över min färgmatchning. Hon ser inget problem i att ha alla färger i en härlig blandning, men jag håller det gärna lite renare. Precis samma diskussion som när vi sitter framför the Sims tillsammans. ♥

Kommentarer:

1 Betty :

skriven

Hahahah vuxna människor är grisigare än barn! Ååååh vad fint du fått! Riktigt mysigt och ingen tvekan om att du gillar grönt ;-)

Svar: Haha, sen är vuxna inte lika små och söta som barn, så man kommer inte undan med lika mycket ;)
AliceSaraLovisa

Kommentera här: